Hírek


2013 a faceliftek éve lesz
2013.01.08. 14:02:56

A hírek szerint idén kicsit megújul a Suzuki jelenleg forgalomban lévõ mindkét terepjárója, és Európában is azzal a külsõvel fogják forgalmazni mind a Jimnyt, mind a Grand Vitarát, amivel Japánban már hónapok óta kapható.



Érdemi változásokról azonban nincsen szó, a facelift nagyjából a lökhárító és a hûtõmaszk kis változásában kimerül mindkét modell esetében, azonban mindkét autónak korszerûbb kinézetet kölcsönöz az új külsõ.



A Grand Vitara esetében a pletykák 2015-re ígérik egy teljesen új modell megjelenését, ami nem is tûnik túl késeinek, hiszen a valamire azért még használható SUV-ok kategóriájában a GV még mindig nem tûnik elavultnak, annak ellenére, hogy alapvetõen 2005 óta nem változott..
Bár a Jimny már 15 éves, új modellrõl itt nincsenek hírek sem, ami végülis nem meglepõ, ha azt nézzük, hogy az SJ/Samurai 30 évig készült érdemi változások nélkül - sõt, reménykedjünk benne, hogy minél tovább gyártásban marad, mert a leendõ utódja jó eséllyel már sokkal kevésbé lesz igazi terepjáró.